Olulised lepingu punktid

TOOME VÄLJA ERITI OLULISED LEPINGU PUNKTID MILLEL ON TAGAJÄRG.

  1. Lepingu sõlmimine vähemalt 24 tundi enne Hooldatava/Kliendi pansionaati sissevõtmist
  2. Hooldatav/Esindaja on kohustatud tasuma esimese makse lepingu sõlmimisel või vähemalt 24h enne hooldekodusse saabumist. Hooldekodu tasu arvestamine algab lepingu sõlmimise päevast, leping sõlmitakse vähemalt 24h enne saabumist, sõltumata Kliendi saabumise ajast Hooldekodusse.
  3. KOHUSTUS teatada OÜ ZUNT juhatajale 30 kalendripäeva ette enne lepingu lõppemise
    tähtaega soovist lõpetada leping ennetähtaegselt;
  4. Kindlustama hooldatav isiklike hügieenivahenditega (pesunuustik või ühekordne
    pesukinnas, suuhooldusvahendid-h.pasta, h.hari, proteesitops kaanega, suu-ja proteesi loputusvahend, küünehooldusvahendid-käärid,- tangid,-viilid, mis pakendatakse kaanega plastmasskarpi, millele kirjutatakse hooldatava nimi jne) (kui ei ole kokkulepitud teisiti)
  5. Kindlustama hooldatav isiklike inkotoodetega, (kui ei ole kokkulepitud teisiti)
  6. Kindlustama hooldatav isiklike ravimitega- perearsti väljastatud raviskeemi alusel (kui ei ole kokkulepitud teisiti)
  7. Hinnale lisandub vastavalt aruandele ja tegelikule kasutusele abivahendite, inkotoodete jne. hind. hind. (mähkmed, ravimid, abivahendid jne.) kui nendega varustab hooldekoda. Tasu arvestamine lõpeb Lepingu lõppemisele järgnevast päevast
  8. Juhul, kui Lepingu kehtivusaeg jääb lühemaks kui üks (1) kalendrikuu ja selle põhjuseks ei ole Teenusepakkuja poolne Lepingu oluline rikkumine või Kliendi surm, on Teenusepakkujal lisaks Lepingu kehtimise päevadele õigus ka Lepingu sõlmimise ja täitmise ettevalmistuseks tehtud kulude hüvitamisele, mis on seitsme (7) kalendripäeva Tasu suuruses summas, milline kaetakse ettemakstud Tasu arvelt, puudujääva osa kohta esitakse täiendav arve.
  9. Lepingust tuleneva rahalise kohustuse mittetäitmisel või mittekohasel täitmisel on Teenusepakkujal õigus nõuda makseviivituses olevalt isikult viivist 0,1 (null koma üks) % tasumata summalt iga tasumisega viivitatud päeva eest alates maksetähtpäevale järgnevast päevast kuni summa täieliku tasumiseni.
  10. Klient võib lahkuda ajutiselt hooldekodust (näit haiglaravile), teavitades sellest kirjalikult Teenusepakkujat. Kui äraolek kestab järjest üle viie kalendripäeva, tehakse tagasiarvestus ainult toiduraha arvelt järgmise kuu alguses üksnes siis, kui Klient või Kliendi esindaja on eelnevalt esitanud kirjalikult tagasiarvestuse avalduse. (avaldus saadaval kodulehel)
  11. RAHALINE TAGASIARVESTUS. Kui lepingu lõpetamise etteteatamise tähtajast on kinni peetud, siis toimub rahaline tagasiarvestus peale seda kui on arvestatud Klienditasust maha kõik vajalik, mis oli teenuse osutamise eest ja mis jääb üle peale kõigi Teenusepakkuja nõuete rahuldamist. RAHA TAGASTATAKSE Lepingu lõpetamisest kuni kuuekümne (60) päeva jooksul
    Kui lepingu lõpetamise etteteatamise aeg on lühem kui 30 päeva, ei kuulu raha tagastamisele .v.a surma puhul.
    Kui tähtajaline leping lõpetatakse varem kui tähtaeg ette nägi, ei kuulu raha tagastamisele v.a surma puhul.
    – Alati tuleb esitada ka vastav avaldus, sest tagasiarvestused tehakse kirjaliku avalduse alusel